Gi denne opplevelsen som gave!
Mat & drikke

Bakekurs i vedfyrt steinovn

Opplev og lær hvordan det er å bake brød og pizza i en 100 år gammel vedfyrt bakerovn.

Lokasjon

Fenstad

Aktivitetsnivå

Lett

Sesong

Hele året

Språk

Engelsk, Norsk

Lær å bake brød til hverdags og fest

Willy og Anne Kristin har begge en forkjærlighet for bakerovner og godt brød. På gården har de en ovn fra 1916 som flittig brukes til bakst. Else Rønnevig ("Sprossa") har vært Anne Kristin sin læremester og inspirator. Nå lærer Willy og Anne Kristin bort sin kunnskap til andre.

X4t LZ Ac O0o9 D Pp Ytagv Ndjr On X Nh Rchle RY Phbgj
Vza6n Bn51 BFNYUU Zew Wr Sx ZJ9a Ex P Huz I Vi H8r9j
Mv I Top Pntp F5cgb Dpk Pi Ha Vx Dc It Q Ok Xsy Oxb A Dc
Z2 Fddi Wio Kfo K3 GV9utv5 IIXE Fhctp POYBE8 Jifg

På kurset lærer du deg oppfyring, å sette forskjellige deiger - ikke minst surdeig, bake ut brød og pynte brød. Mange sliter med pizzadeigen, så her lærer du hvordan lage god italiensk tynn pizza, som senere blir servert til lunsj. Du får mange gode råd og lærer om hverdagsbrød, festbrød, sunne og usunne brød.

Viktig informasjon om opplevelsen

Inkludert i aktiviteten

  • Forkle
  • Kaffe
  • Pizza til lunsj
  • To brød med hjem

Opplevelsen er en del av:

Hovedsamarbeidspartnere

Kuratert av NAF i samarbeid med:
De Historiske
, HANEN, Norsk Kulturarv og Nasjonale turistveger

07 NAF langs veien 2x

Frihet langs veien som NAF-medlem!
Se medlemsfordeler

Bakekurs i vedfyrt steinovn