Hotell
Spisested

Bekkjarvik Gjestgiveri

Medlemsfordel
NAF anbefalt

Å nyte havets delikatesser i Austevolls lune havn

Bekkjarvik 16
Bekkjarvik 11
Bekkjarvik 08 Eirik Solheim
Bekkjarvik 02 Eirik Nillsen
Bekkjarvik 19
Bekkjarvik 06 Eirik Solheim
Bekkjarvik 15

Gjestgiveri siden 1600-tallet

Bekkjarvik Gjestgiveri har havet og historien i ryggen, og ligger på en av øyperlene i Austevoll kommune, sør for Bergen. Gjestgiveriet kom til på kongelig befaling da danske Kong Christian Quart på 1600-tallet bestemte at gjestgiverhus skulle bygges for hver halve eller hele dagsreise i skipsleien.Gjestgiveriet ble bygd på slutten av 1600-tallet og har tatt i mot losjerende i over tre hundre år. Vertskap Asta & Øystein Johannessen driver stedet sammen med sønnene Ørjan & Arnt. Ørjan ble verdensmester i den prestisjefulle konkurransen Bocuse d`Or i 2015. Tidligere har han tittelen Europamester i Bocuse d`Or 2012. Tvillingbroren Arnt har blitt kåret til Årets Kjøkkensjef 2014 av NKL.


Bekkjarvik og Austevoll i sin helhet er også en plass med sydende liv. Mange kulturelle hendelser finner sted her hvert år. Konserter, både store og små, kunstutstillinger, revyer og liknende.

Michelin anbefalt

Bekkjarvik Gjestgiveri i Austevoll har fått god omtale og anbefaling i Michelinguiden.

Vertskapet ønsker deg velkommen

Asta og Øystein Johannessen ønsker deg velkommen. I 34 år har de tatt imot gjester fra fjern og nær i historiske bygg og omgivelser. Sønnene, tvillingbrødrene Ørjan og Arnt Johannessen, har markert seg både med gull i Bocuse d´Or Lyon og blitt kåret til Årets Kjøkkensjef av Norges Kokkmesteres Landsforening.

Bekkjarvik 01

Opplevelsen er en del av:

Hovedsamarbeidspartnere

Kuratert av NAF i samarbeid med:
De Historiske
, HANEN, Norsk Kulturarv og Nasjonale turistveger

07 NAF langs veien 2x

Frihet langs veien som NAF-medlem!
Se medlemsfordeler