NAF anbefalt

Bli kjent med de fantastiske dyrene på nært hold

Magiske møter med dyrene våre

Lokasjon

Flå

Aktivitetsnivå

Lett

Sesong

Feb - Okt

Språk

Engelsk, Norsk

I Bjørneparken blir du kjent med mange av dyrene i naturen vår. De engasjerte dyrepasserne forteller ivrig om hvert enkelt dyr og du lærer om hva de spiser, hvordan de lever og sosialiserer seg og du får oppleve på nært hold mens de leker og får mat. Her kommer du tett på de fire bjørnene Rugg, Nora, Trym og Anton i et så naturlig habitat som mulig, skapt for deres beste trivsel.

Bjorneparken 43
Bjorneparken 56
Bjorneparken 59
Bjorneparken 36

Mangfoldig dyreliv

Selv om bjørnen er hovedkarakteren i parken, vil du møte mange andre dyr også. Det er stor variasjon av norske rovdyr og ville dyr, samt kjente husdyr fra bondegården. I tillegg finner du 30 krokodiller, slanger og andre eksotiske dyr i Krokodilleland.

Det er mye moro å finne på i parken utenom det mangfoldige dyrelivet, som hinderløyper, berg og dalbane, zipline, utendørs- og innendørs lekeland, og flere gode serveringssteder.

Bjorneparken 57
 
Bjorneparken 7
 
Bjorneparken 46
 
Bjorneparken 13
 
Bjorneparken 10
 
Bjorneparken 11
 
01 / 06

Ta med hele familien til Bjørneparken og bli med dyrepasserne inn i bjørnehiet, hils på de søte revene, gi elgen gulrøtter eller hold en slange i Krokkodilleland! I Bjørneparken får alle ha morsomme og magiske øyeblikk med dyrene.

Hovedsamarbeidspartnere

Kuratert av NAF i samarbeid med:
De Historiske
, HANEN, Norsk Kulturarv og Nasjonale turistveger

07 NAF langs veien 2x

Frihet langs veien som NAF-medlem!
Se medlemsfordeler