Hotell
Vinbar
Spisested

Britannia Hotel

Medlemsfordel
NAF anbefalt

Eksklusivt i hjertet av Trondheim

Norsk hotellikon siden 1870

I hjertet av Trondheim finner du ærverdige og staselige Britannia Hotel – hotellet som har huset kongefamilie, britisk overklasse, politikere, polfarere og internasjonale stjerner som Beyonce siden det åpnet dørene i 1870.


Om turen går til Trondheim for romantikk, kulinariske opplevelser, avslapning eller jobb, kan du nyte elegant gjestfrihet i verdensklasse.

Britannia 16 Dreyer Hensley
 
Britannia 08 Dreyer Hensley
 
Britannia 02 Willee Wright
 
Britannia 15 Lars Petter Pettersen
 
Britannia 07 Lars Petter Pettersen
 
Britannia 14 Dreyer Hensley
 
Britannia 05 Dreyer Hensley
 
Britannia 10 Dreyer Hensley
 
01 / 08

257 nyoppussede rom, eksklusive restauranter og barer, flott spa- og fitnessavdeling og kurs- og konferansefasiliteter gir deg den eksklusive komforten du forventer av et internasjonalt hotell.


Britannia Hotel byr på seks spennende mat og drikke-konsepter: Fra spennende, uformelle restauranter og barer, til kokkekunst på aller høyeste nivå i Speilsalen, ledet av Bocuse d’Or-sølvvinner Christopher Davidsen. Britannia Hotel har også fått en helt ny vinbar ledet av tidligere Adresseavisen-journalist og vinskribent Ulf Dalheim.

En drøm i oppfyllelse

Odd Reitan er leder av Reitan-gruppen, en dagligvare-, bensinstasjon- og eiendomsgruppe som i 2017 hadde en omsetning på 89 milliarder kroner. Den trondheimsbaserte dagligvarekjeden Rema 1000 og Reitan Convenience eier flere enn 3000 butikker i Skandinavia og Baltikum.

Siden Odd Reitan var 14 år gammel har han hatt en drøm om å eie Britannia Hotel, og i 2015 gikk drømmen i oppfyllelse. Etter en treårig totalrenovering med en prislapp på omtrent 1 millard norske kroner gjenåpnet Britannia som et internasjonalt 5-stjerners hotell 1. april i år.

Ambisjonen er å bli et av Skandinavias beste hoteller.

Britannia 01 Vert Odd Reitan

Telefon:

+47 73 80 08 00

Hjemmeside:

britannia.no/

Opplevelsen er en del av:

Hovedsamarbeidspartnere

Kuratert av NAF i samarbeid med:
De Historiske
, HANEN, Norsk Kulturarv og Nasjonale turistveger

07 NAF langs veien 2x

Frihet langs veien som NAF-medlem!
Se medlemsfordeler