Unike overnattinger

Eggedal Borgerstue - huset med det meste

Et lite, familiedrevet hotell med en intim atmosfære.

Huset med det meste

Eggedal Borgerstue er et ærverdig og gammelt sted, bygget på 1920-tallet.


«Huset med det meste» som det ble kalt i gamle dager var et slags kommunehus med lege, prest, lensmann, skole og bank. I dag er det et lite, familiedrevet hotell med en intim og hjemmekoslig atmosfære. Rommene er innredet til å speile sin tidligere funksjon, også med navn som "Legekontoret", "Prestestua", "Forliksrådet", "Lensmannsrommet" og "Venteværelset".


På kjøkkenet legges det stor vekt på lokalmat og egen-jakt og alt lages fra bunnen av.

Eggedal borgerstue 17
Eggedal borgerstue 10
Eggedal borgerstue 7
Eggedal borgerstue 2

Madonnaeffekten

Borgerstuen er et fint utgangspunkt for utflukter i kunstnerdalen og turer i fjellet, blant annet finnes Norges mest populære tursti Madonnastien. Den steinsatte stien tar deg 1020 m.o.h til granittstatuen “Madonnaen med barnet”. Borgerstuen har dedikert et eget rom til Madonnaen, der naturopplevelsen er representert i stein og du kan også nyte en Madonnaburger på hotellets kafe.Bestemors LoftPå hotellets egne interiørbutikk – Bestemors Loft finner du skjulte skatter blant antikviteter og nye perler fra kjente leverandører.

Dette er verten

Elisabeth er tredje generasjonen som driver Eggedal Borgerstue siden hennes mormor kjøpte stedet i 1967. Når du er gjest på Borgerstuen, er du gjest hos Elisabeth og hun drives av å skape hjemmekoslige og hyggelige opphold for reisende. Hun varter deg opp fra du kommer til du drar, og forteller gjerne historier om huset og familiens tid der gjennom generasjonene.

Eggedal borgerstue 42

Opplevelsen er en del av:

Hovedsamarbeidspartnere

Kuratert av NAF i samarbeid med:
De Historiske
, HANEN, Norsk Kulturarv og Nasjonale turistveger

07 NAF langs veien 2x

Frihet langs veien som NAF-medlem!
Se medlemsfordeler