Naturopplevelse

Elgsafari på fantastiske Dovrefjell

  • Dalholen
  • 3 timer
  • Norsk og engelsk

500,- per person

Host Bjorn

Din lokale guide

Bjørn

500,- per person

Har du lyst til å dra på elgsafari i fantastisk terreng på Dovrefjell? Elgsafari er en spennende aktivitet av høy kvalitet, hvor verten, Bjørn, sier det er 99% sjanse for å se elg.

Opplevelsen starter i galleriet til Bjørn, hvor du får historiene bak bildene han har tatt. Deretter viser han deg låven hvor han har en stor samling gevir som forteller mye om elgens liv. Så er det ut og finne elg - er elgen på avstand har Bjørn med seg teleskop og kikkert, og sikrer deg en god naturopplevelse uansett.


Bjørn er ikke bare en venn av elgen, men også fotograf, og hjelper deg å fange de vakre naturøyeblikkene på en god måte. Elgen er sky og er ofte vanskelig å komme nær, men med Bjørn på laget har du en genial mulighet til å oppleve norsk natur på nært hold.

Elgsafari 15
 
Elgsafari 9
 
Elgsafari 12
 
Elgsafari 8
 
Elgsafari 18
 
Elgsafari 5
 
01 / 06

Dette trenger du

Elgsafari passer for både enkeltpersoner og grupper. Terrenget i den vakre dalen og fjellområdene er lett tilgjengelig for alle. Lengste gangavstand er 200 meter i lett terreng. Elgsafarikvelder kan bli kjølige, så ta med godt med klær, og ikke glem kamera.

Dette er Bjørn

Bjørn er en skikkelig trivelig kar. Han er heltids naturfotograf, skribent og filmfotograf, og har skrevet en rekke artikler i ulike natur- og dyremagasiner. Naturinteressen startet tidlig - før fylte 10 år var Bjørn igang med fuglekikking og fisking. Han har drevet med naturfotografering siden 1973, og er kjent for å komme nært på dyrene. Han har drevet med elgsafari i flere år, er godt kjent i området. Fun fact; Bjørn var den første på norsk jord som filmet vill ulv i 2001. Du er i trygge hender med Bjørn som guide.

Elgsafari 6

Her møtes vi

Dalholen

Du vil få oppgitt nøyaktig adresse etter gjennomført bestilling.

Hovedsamarbeidspartnere

Kuratert av NAF i samarbeid med:
Hanen, De Historiske, Norsk Kulturarv og Nasjonale turistveger