Naturopplevelse

Fjellridning på islandshester, halvdagstur

  • Dalholen
  • 4 timer
  • Norsk og engelsk

800,- per person

Host Kvistli

Din lokale guide

Kvistli Islandshester

800,- per person

Frodig bjørkeskog, over vidder og topper på islandshest. Det høres romantisk ut ikke sant?

Med Rondane, Dovrefjell og Sunndalsfjella Nasjonalparker som nærmeste nabo kan Kvistli Islandshester tilby deg unike turer i Norges flotteste rideterreng. Turene holder en høy kvalitet, og fleksibiliteten til guidene Anne Margrethe og Morten sikrer en tur som passer akkurat for deg.


En halvdagstur er nydelig, men hvis du faller pladask for stedet er det gode muligheter for å utvide oppholdet flere dager.

Fjellridning Halvdagstur 8
 
Fjellridning Halvdagstur 11
 
Fjellridning Halvdagstur 13
 
Fjellridning Halvdagstur 4
 
Fjellridning Halvdagstur 14
 
Fjellridning Halvdagstur 5
 
01 / 06

Dette trenger du

Kvistli Islandshester er et godkjent ridesenter med til sammen 80 islandshester, og fikk i 2014 Hedmark fylkeskommunes bygdeutviklingspris. Hestene er utstyrt med saler og salveske, hjelm får man låne gratis.


Ridingen foregår i høyfjellet, ta med varme og komfortable klær; lue, skjerf, votter og rideklær - ikke glem kamera. Kvistli serverer te, kaffe og vann/saft, ta med deg noe å spise på. Det er en øvre vektgrense på 95 kilo.

Dette er vertene

Ekteparet Anne Margrethe og Morten startet ridesenteret Kvistli Islandshester i 2000, og elsker det de driver med. Anne Margrethe har ridd i området siden hun var 6 år, og har med andre ord tilbragt tusenvis av timer på hesteryggen i fjell, skog og mark. Vertene er kjent for sin kunnskap og gjestfrihet, de gjør det til et avslappende og hyggelig sted. Rammene rundt oppholdet er hjemmekoselige og ikke så store, så du vil fort føle deg som hjemme.

Fjellridning Halvdagstur 10

Her møtes vi

Dalholen

Du vil få oppgitt nøyaktig adresse etter gjennomført bestilling.

Hovedsamarbeidspartnere

Kuratert av NAF i samarbeid med:
Rondanevegen
og Nasjonale turistveger