Hotell
Spisested

Fredriksten Hotell

Medlemsfordel
NAF anbefalt

Nyt vakker utsikt i historiske omgivelser

Fredriksten 05
Fredriksten 04
Fredriksten 03
Fredriksten 11
Fredriksten 02
Fredriksten 08

Fredriksten Hotell ligger i fantastiske omgivelser på historiske Fredriksten festning i Halden. Hotellet ligger høyt hevet over Halden sentrum, som likevel bare er en liten spasertur unna.


Etter full rehabilitering i 2014 har hotellet nå 57 helt nye rom og nye fellesarealer. Det har dobbeltrom, enkeltrom, 2 herlige suiter, 2 familierom og 6 flersengsrom. Alle rom har selvsagt bad og gratis trådløst nettverk. Og utsikten må bare nytes!


Enten du ønsker å overnatte i flotte, historiske omgivelser, eller å ha en særpreget arena for ditt møte eller konferanse, er Fredriksten et godt valg. Her er det i århundrer blitt utkjempet viktige slag og sluttført harde forhandlinger. Den historiske rammen på Fredriksten gir inspirasjon for veien videre.


Hos Fredriksten Hotell kombineres et hyggelig opphold gjerne med et historisk innhold. Det kan også arrangeres en historisk vandring på Fredriksten festning for ditt selskap.

Visste du at Fredriksten var beleiret 14 dager i 1814?

Danmark måtte avgi Norge til Sverige januar 1814. Norge motsatte seg dette, og laget sin nye grunnlov. Sverige svarte på dette ved å invadere Norge i slutten av juli. I vel 14 dager var Fredriksten under beleiring og bombardement, men ga ikke opp!


14. august ble det inngått en fredsavtale i Moss, og 15. august stoppet kampene.

Vertskapet ønsker deg velkommen

Marianne Olsen med stab ønsker deg velkommen til et hyggelig og minnerikt besøk til Halden og Fredriksten Hotell.

Fredriksten 01 Vertskapet marianne olsen

Opplevelsen er en del av:

Hovedsamarbeidspartnere

Kuratert av NAF i samarbeid med:
De Historiske
, HANEN, Norsk Kulturarv og Nasjonale turistveger

07 NAF langs veien 2x

Frihet langs veien som NAF-medlem!
Se medlemsfordeler