Hotell
Spisested

Fretheim Hotel

Medlemsfordel
NAF anbefalt

Vakker og dramatisk natur i Flåm

Fretheim 01
Fretheim 23
Fretheim 17 Karina Lange
Fretheim 16 Karina Lange
Fretheim 26
Fretheim 14
Fretheim 04 Katrin Moe

Fretheim Hotel har tiltrukket seg gjester fra hele verden siden slutten av 1800-tallet. Få steder er fjord og fjell mer vakkert og dramatisk enn i Flåm.

Fretheim er et sted der en både kan se, smake, lytte og ta inn over seg noe av den mest storslåtte naturen Norge har å by på. Beliggende ved endestoppet på den unike Flåmsbana, og med UNESCOs verdensarvområde Nærøyfjorden like ved, ligger hotellet midt i smørøyet for fantastiske opplevelser.


Hotellet ble bygget i sveitserstil på slutten av 1800-tallet. Gjennom årene har hotellet blitt utvidet i takt med turiststrømmen. Den eldste delen av hotellet er restaurert med vakre detaljer, med peiser og antikke møbler både i stuer, bibliotek, konseranselokalene og de historiske gjesterommene. Alle hotellets 122 rom har flott utsikt mot fjord eller fjell.

Fretheim 22 Thor Brodreskift
Fretheim 11
Fretheim 07
Fretheim 13

Med inspirasjon fra både naturen og fortiden byr Fretheim Hotel på kortreiste smaker fra gårdene i og rundt Flåm, med noen av landets beste produsenter av ost, kjøtt, frukt og grønnsaker. Maten blir servert både på tradisjonelt og nyskapende vis av hotellets dyktige kokker.


Enten du er på jakt etter fjordcruise i Nærøyfjorden eller en aktiv opplevelsesferie, gir og et opphold på Fretheim deg et utmerket utgangspunkt.

Opplevelsen er en del av:

Hovedsamarbeidspartnere

Kuratert av NAF i samarbeid med:
De Historiske
, HANEN, Norsk Kulturarv og Nasjonale turistveger

07 NAF langs veien 2x

Frihet langs veien som NAF-medlem!
Se medlemsfordeler