Håndverk Kafé

Galleri Slåen - et fargerikt høyfjellsgalleri

+47 952 20 005
Søndre Slåen, 2584 Dalholen, Norge - Kart
www.gallerislaaen.no - kari@gallerislaaen.no

Åpent: 1. juli - 12. august 2018. Alle dager 12 – 17.

Et spennende galleri fylt til randen av humor og farger! Ta turen til Galleri Slåen i sommer og opplev et fargerikt høyfjellsgalleri utenom det vanlige.

Her går fredfull natur hånd i hånd med vakker kunst. Nyt en rolig atmosfære omringet av natur og kreativitet. Besøkende sier Galleri Slåen er et vakkert sted som bare må oppleves. Den verneverdige naturperla ligger 900 m.o.h og er fylt med ulike typer kunst over to etasjer; keramikk, glass, skulpturer, smykker, grafikk, malerier, tekstiler og såpe - det er noe for enhver her.

Galleri Slaaen 1
 
Galleri Slaaen 5
 
Galleri Slaaen 3
 
Galleri Slaaen 7
 
Galleri Slaaen 4
 
Galleri Slaaen 11
 
Galleri Slaaen 16
 
Galleri Slaaen 9
 
01 / 08

30 kunstnere er håndplukket av gallerist Kari. Dra innom Galleri Slåen og nyt en nytraktet kaffe, hjemmelagde godbiter, økologisk is og tradisjonsbakst på Ragnhildstua rett ved siden av - Rondanevegens høyfjellsgalleri byr på mer enn flott kunst.

Dette er Kari

Kari sin drøm om å eie sitt eget kunstgalleri ble virkelig i 2009. For noen år tilbake arbeidet hun i Galleri Cornelius i Larvik og kunstgleden vokste. Galleri Slåen er et inspirasjonsgalleri – fylt med humor, glede og farger og gjenspeiler Kari som person. På gården Slåsæther nord for Folldal holder hun til, sammen med mannen som driver gården, med melkekuer og grasproduksjon.

Galleri Slaaen 6

Galleri Slåen

Søndre Slåen, 2584 Dalholen, Norge

Veibeskrivelse

Hovedsamarbeidspartnere

Kuratert av NAF i samarbeid med:
Hanen, De Historiske, Norsk Kulturarv og Nasjonale turistveger