Hotell

Gamlebyen Hotell

Medlemsfordel
NAF anbefalt

For deg som ønsker en annerledes opplevelse

Gamlebyen H 02
Gamlebyen H 09
Gamlebyen H 10
Gamlebyen H 04
Gamlebyen H 07
Gamlebyen H 03
Gamlebyen H 05

Velkommen til Gamlebyen Hotell - en liten hotellperle i hjertet av Gamlebyen Fredrikstad!

Med flott beliggenhet i Nord-Europas eldste festningsby, omgitt av vakker natur og historiske bygninger finner du Gamlebyen. Hotellet ligger i den ærverdige Graffgården, Voldportgaten 72, i Det tolvte kvartal i Gamlebyen Fredrikstad. Bygningen er oppført i 1835 trolig for høker Johan Nils Hansen. Huset er oppført i tømmer i en sen klassisistisk stil og har en særegen utforming. I 1928 ble den solgt til Johan Graff, som gården i dag bærer navn etter.


Hotellet har 15 små koselige rom og 2 suiter, alle ulikt innredet med hver sin personlige stil. Rommene er nylig pusset opp i historisk stil med en lun og hyggelig atmosfære og er utstyrt med TV og gratis wifi. Holbergsuiten har fullt kjøkken og større sittegruppe som passer perfekt for mindre kurs og styremøter, samlinger og andre begivenheter. På Kongens torv kan du bo i egen privat suite, i den gamle Raadhusstallen med privat uteplass, to soverom, bad, stue og kjøkken.


Frokost serveres hos samarbeidspartneren Gamlebyen Gjestgiveri noen få skritt unna, der du også kan få a la carte senere på dagen. Som gjest på Gamlebyen Hotell får du 10% rabatt på lunsj og middag fra menyen.


Hotellet kan by på en lun og hyggelig atmosfære der det er lett å finne roen. Vertskapet legger til rette for at du som gjest skal få et uforglemmelig opphold.

Opplevelsen er en del av:

Hovedsamarbeidspartnere

Kuratert av NAF i samarbeid med:
De Historiske
, HANEN, Norsk Kulturarv og Nasjonale turistveger

07 NAF langs veien 2x

Frihet langs veien som NAF-medlem!
Se medlemsfordeler