Kunst & design

Lag din egen glasskunst.

La kreativiteten blomstre med din egen glasskunst i farget glass

Kreativ opplevelse for de minste

Ta med deg barn eller barnebarn til kreativ aktivitet i Glasskjellaren, hvor barna får lage sitt eget kunstverk i glass.

Barna får utdelt en liten glassplate på 10 x 10 cm, og farget glass i form av glassklumper. Ingenting er skarpt, så ingen kan skjære seg på dette glasset. Av glassbitene lager de det motivet de selv ønsker. Aktiviteten kan sammenlignes med perling, men glassklumpene løst oppå glassplata, og må derfor flyttes forsiktig av en voksen når det er ferdig og skal legges i ovnen. En helt unik gave, eller kunst til seg selv.

Barna sitter rundt omkring i butikken, og aktiviteten tar fra 5 minutter til ubestemt - avhengig av den unge kunstneren. Kunstverket er ferdig smeltet dagen etterpå, ferdig hullet klar til oppheng. Arbeidet kan hentes eller sendes.

Aktiviteten passer for barn fra 4 år i følge med voksen.

Pu Xpa212 D8wt JG6b YGDV5 Rl Qgotq C84 Icqeek Aqs
C Vx T Fni I5c C4 Nftat SAY3dn2d DH Tlk Qnz Vh U0osk
P WGFBXV Bjx Sm Bo O Hj U Qe96 Tr Tb I Ye X Ga F Sc E7 Jf1
B Hdu Jk9 G28u OS6c G Ve D Re78yu Kkp5nh7 Ml Cs U3 I5

Dette er verten

Astri er en kreativ dame som har vokst opp på garden Vaula. Hun etablerte seg som glasskunster på denne garden i 1996, og i årene siden har tusenvis av norske og utenlandske turister funnet veien innom utsalget Glasskjellaren. Hun demonstrerer og forklarer gjerne teknikken, og tilbyr workshop for store og små.

1aey FTD Fuk KCM Jz Nnv HVV Qj8gp4x H Xl Zf Y5 I Epk V

Hovedsamarbeidspartnere

Kuratert av NAF i samarbeid med:
De Historiske
, HANEN, Norsk Kulturarv og Nasjonale turistveger

07 NAF langs veien 2x

Frihet langs veien som NAF-medlem!
Se medlemsfordeler