Gjestegård

Hagaled Gjestegård

NAF anbefalt

Møt hallingkulturen på nært hold og sov i historiske bygninger på slektsgården.

Overnatting i Hallingdals “Gamleby"

Hagaled er en av Nesbyens eldste gårder og har vært i den samme familien med staute hallingbønder og sterke kvinner i over 400 år. Gården har blitt ivaretatt med stor respekt, tradisjon og stolthet og i dag får du bygningenes opprinnelige stil og historiske atmosfære med moderne komfort. Gården har åtte rom med ca. 20 soveplasser, alle med egne bad og 5 har eget kjøkken. Alle rommene har sitt individuelle særpreg og du kan velge å sove på våningshuset, bryggerhuset eller stabburet. Sigrunn og datteren Torill tilbereder en ekte norsk frokost, basert på tradisjonell hallingkost, som du får servert i en av de sjarmerende stuene på gården.

På Hagaled Gjestegård møter du hallingkulturen på nært hold som er blitt bevart av en spennende familie gjennom 400 år. Her finner du roen midt i historien og den flotte naturen rundt gården.

Hagaled gjestegard 41
 
Hagaled gjestegard 40
 
Hagaled gjestegard 37
 
Hagaled gjestegard 31
 
Hagaled gjestegard 28
 
Hagaled gjestegard 15
 
Hagaled gjestegard 7
 
01 / 07

Dette er Sigrunn

Det er Sigrunn som tar deg i mot når du kommer til Hagaled. Hun har ikke selv vokst opp på gården, men kan historien om stedet godt. Mens du spiser frokost i Hallingstugu, forteller hun gjerne om tidligere generasjoner med knebelsbarter og blanke ridestøvler.

Hagaled gjestegard 45

E-post:

post@hagaled.no

Telefon:

414 19 216

Hjemmeside:

www.hagaled.no

Opplevelsen er en del av:

Hovedsamarbeidspartnere

Kuratert av NAF i samarbeid med:
De Historiske
, HANEN, Norsk Kulturarv og Nasjonale turistveger

07 NAF langs veien 2x

Frihet langs veien som NAF-medlem!
Se medlemsfordeler