NAF anbefalt

5-stjerners luksus-camping med et stort utvalg opplevelser.

Aktivitetsfylt luksus-camping for hele familien

Langs Hallingdalselva finner du arkitekttegnede hytter, campingvogner og campingplasser på et stort aktivitetsområde med en førsteklasses restaurant og en hel masse opplevelser. I tillegg har du hele Hallingdal for dine føtter med det endeløse aktivitetstilbudet som toppturer på langrenn eller alpint, vandreturer og sykkelturer hele året rundt.

Dz Nd N87 YJUQL Cx Upc3 Z1 Ejg WC4y S5 TRFKW Mr TRJ4
Hallingdal feriepark 17
Hallingdal feriepark 29
O9s Sl Ku Ks MX Aefk A2 UAEK8h C Ebj U Xw Io7 Pyu4rmq

Aktiviteter for hele familien

På Hallingdal Feriepark finner du lekeland, klatrepark og besøksgård omringet av den flotte fjellheimen og dalen rundt. Blant de mange aktivitetene finner du Høyt og Lavt klatrepark med 6 ulike løyper og 2 kjempelange ziplines over Hallingdalselva. Hurramegrundt Lekeland med egen avdeling for de under 3 år. En unik eventyrgolf med lokale installasjoner som er en super familieaktivitet og barna kan få dyrene på nært hold på besøksgården.


Om vinteren er det en egen vinterpark for barn med akebakke, skøytebane og langrennsløype inne i selve parken. Og det er ikke langt til Ål skisenter, Skarslia ski og akesenter med Norges lengste akebakke. Eller Geilo, Gol eller Hemsedal. Midt i vinterparadiset Hallingdal.Opplev den innholdsrike ferieparken midt i den flotte naturen som kan utnyttes hele året rundt.

Hallingdal feriepark 25
 
Hallingdal feriepark 20
 
Hallingdal feriepark 19
 
Hallingdal feriepark 26
 
Hallingdal feriepark 27
 
Hallingdal feriepark 28
 
01 / 06

Telefon:

32 69 92 00

Hjemmeside:

www.feriepark.no

Hovedsamarbeidspartnere

Kuratert av NAF i samarbeid med:
De Historiske
, HANEN, Norsk Kulturarv og Nasjonale turistveger

07 NAF langs veien 2x

Frihet langs veien som NAF-medlem!
Se medlemsfordeler