Naturopplevelse

Hestemeditasjoner - en dag med flokken i Drømmedalen

  • Sollia
  • 6 timer
  • Norsk, engelsk og tysk

800,- per person

Host Tina

Din lokale guide

Tina

800,- per person

Drømmedalen på Nordre Finstad gård i Sollia er et levende kunstverk. I løpet av en dag med Tina og hennes hesteflokk blir du en del av et kunstprosjekt som undersøker relasjoner mellom dyrene, naturen og menneskene.

Hestemeditasjon er nettopp meditasjon med hester. Tina er en trygg og behagelig veileder, og tar deg gjennom de ulike øvelsene. Alle er velkomne til å delta på eget vis. Forbered deg til å bli en del av dette autentiske stedet, dets omgivelser og de inspirerende menneskene og ikke minst hesteflokken.

Hestemeditasjon 2
 
Hestemeditasjon 5
 
Hestemeditasjon 16
 
Hestemeditasjon 8
 
Hestemeditasjon 10
 
Hestemeditasjon 13
 
01 / 06

Dette trenger du

Dagen i Drømmedalen inkluderer veganlunsj i fellesskap rundt bålet, kaffe, kake, et besøk i Galleri Drømmedalen og ikke minst en ny, flott opplevelse i urokkelig vakker natur. Hestemeditasjon er for alle, alt du trenger å gjøre er å kle deg etter forholdene. På slutten av dagen er du med på en liten vandring i skogen med hestene.

Dersom du ønsker den fulle opplevelsen av Drømmedalen tilbyr Tina overnatting i ikke-isolerte mongolske Jurter under svært basic forhold.

Dette er Tina

Kan kunst endre synet vårt på naturen, våre økologiske verdier og til slutt livsstilen vår? Dette spør Tina seg om. Hun er født og oppvokst i Tyskland. I 1997 flyttet hun til Sollia, et lite idyllisk sted sørøst for Rondane. Hun har et nært forhold til hester, og er opptatt av tilknytningen til dyrene og naturen - og gjennom de utvikle et nytt språk.

Hestemeditasjon 15

Her møtes vi

Sollia

Du vil få oppgitt nøyaktig adresse etter gjennomført bestilling.

Hovedsamarbeidspartnere

Kuratert av NAF i samarbeid med:
Rondanevegen
og Nasjonale turistveger