Herskapelig og jordnært







En perle ved Mjøsa
På Nes-halvøya, helt nede ved Mjøsa, ligger Herregården Hoel. Idyllisk til i et landskap som på folkemunne kalles «Norges Toscana».
Gården er en levende gård med egen produksjon av kylling, korn, frø og potet i tillegg til den utadrettede virksomheten som siden 1993 har ført utallige mennesker hit. På Hoel gård får du servert noe av det beste Hedmarken har å by på. Gården fokuserer på matopplevelser med lokale råvarer, og produserer mye av det som blir servert i restauranten. En gourmetmiddag i det restaurerte grisehuset med innlandets sterke mattradisjoner må derfor oppleves.
Vertskapet ønsker deg velkommen
Per Eilif er stolt bonde og tar seg av gårdsdriften i tillegg til vertskapsjobben. Han tok over gården etter sine foreldre Christian og Synnøve i 1989. Ved sin side i vertskapsjobben har han Vigdis — sykepleier av yrke, med omsorg og omtanke i blodet. Vigdis har sans for matkultur og -formidling — og utfører sine vertinneplikter med en feinschmeckers «touch». Per Eilif og Vigdis føler seg mer som forvaltere enn eiere av gården — alt gjøres med tanke på bevaring av kulturarven for neste generasjon og for allmenheten.

Opplevelsen er en del av:
Hovedsamarbeidspartnere
Kuratert av NAF i samarbeid med:
De Historiske, HANEN, Norsk Kulturarv og Nasjonale turistveger

Frihet langs veien som NAF-medlem!
Se medlemsfordeler