Gårdsopphold
Hotell
Spisested

Hoel gård

Medlemsfordel
NAF anbefalt

Herskapelig og jordnært

Hoel Gaard 06
Hoel Gaard 13
Hoel Gaard 09
Hoel Gaard 14
Hoel Gaard 01
Hoel Gaard 08
Hoel Gaard 05

En perle ved Mjøsa

På Nes-halvøya, helt nede ved Mjøsa, ligger Herregården Hoel. Idyllisk til i et landskap som på folkemunne kalles «Norges Toscana».


Gården er en levende gård med egen produksjon av kylling, korn, frø og potet i tillegg til den utadrettede virksomheten som siden 1993 har ført utallige mennesker hit. På Hoel gård får du servert noe av det beste Hedmarken har å by på. Gården fokuserer på matopplevelser med lokale råvarer, og produserer mye av det som blir servert i restauranten. En gourmetmiddag i det restaurerte grisehuset med innlandets sterke mattradisjoner må derfor oppleves.

Vertskapet ønsker deg velkommen

Per Eilif er stolt bonde og tar seg av gårdsdriften i tillegg til vertskapsjobben. Han tok over gården etter sine foreldre Christian og Synnøve i 1989. Ved sin side i vertskapsjobben har han Vigdis — sykepleier av yrke, med omsorg og omtanke i blodet. Vigdis har sans for matkultur og -formidling — og utfører sine vertinneplikter med en feinschmeckers «touch». Per Eilif og Vigdis føler seg mer som forvaltere enn eiere av gården — alt gjøres med tanke på bevaring av kulturarven for neste generasjon og for allmenheten.

Hoel Gaard 11

Opplevelsen er en del av:

Hovedsamarbeidspartnere

Kuratert av NAF i samarbeid med:
De Historiske
, HANEN, Norsk Kulturarv og Nasjonale turistveger

07 NAF langs veien 2x

Frihet langs veien som NAF-medlem!
Se medlemsfordeler