Hotell
Fyr
Vinbar
Spisested

Hotel Brosundet

Medlemsfordel
NAF anbefalt

Et sted for drømmer

Opplev Jugendbyen i fulle drag

Hotel Brosundet er et sted for drømmer. Ytterveggene til hotellet faller rett ned i Brosundet. Akkurat som fordums tider, kan du fra vinduene i bygningene fortsatt se båtene seile inn og ut av sundet, og fiskeskøytene som leverer sin ferske fangst.


Det er forankringen i historien til de gamle sjøbodene i kombinasjon med et fornyet, urbant og internasjonalt uttrykk som gir Hotel Brosundet sin kontinentale følelse i stemningsfulle omgivelser. Hotellet består av 132 rom, Molja Fyr, restauranten Apotekergata No.5 og Brosundet Bar.

Hotel Brosundet 20
Hotel Brosundet 11
Hotel Brosundet 07
Hotel Brosundet 04

Ålesund er en av verdens mest attraktive destinasjoner for de som søker naturbaserte opplevelser og ligger spektakulært plassert på flere øyer, der fjordene og Sunnmørsalpene møter havet. Byen har en lang og interessant historie. Etter den ødeleggende bybrannen i 1904 ble byen gjenoppbygget i den særpregede jugendstilen som nå preger arkitekturen i sentrum. Fra sentrum har man nærhet til storhavet, unike øysamfunn og spektakulære fjorder med stupbratte fjellsider. Ålesund er et fantastisk utgangspunkt for utforsking av tindepanoramaet i Sunnmørsalpene.

Hotel Brosundet 17
 
Hotel Brosundet 02
 
Hotel Brosundet 21
 
Hotel Brosundet 19
 
Hotel Brosundet 16
 
Hotel Brosundet 09
 
Hotel Brosundet 13
 
Hotel Brosundet 10
 
Hotel Brosundet 06
 
Hotel Brosundet 05
 
01 / 010

Byen gjenspeiler Ålesundernes personlighet. Som besøkende vil du erfare at historien og det moderne bylivet lever side om side. Ålesund er preget av en historie knyttet til sjøfart og fiskehandel, men også av teknologi og fremtidsrettet næringsliv. Et rikt kulturliv finner sin inspirasjon i lokale tradisjoner og internasjonale impulser.

Innta aperitiffen i Brosundet Bar

Finn deg godt til rette i en av skinnstolene, eller innta en av krakkene ved den kobberkledde baren. Derfra har du god oversikt over hotellets stolte utvalg av fremragende viner og sterke drikker – vel å merke kun en liten del av utvalget. Hotel Brosundet er i ferd med å bli viden kjent for sin omfangsrike vinkjeller og utvalg av øl.

Ønsker du høylytt musikk og bass du kjenner i mellomgulvet? Beklager, men da blir du pent nødt til å velge et av byens andre utesteder. Brosundet Bar er stedet for den gode samtalen, for latter og en spøkefull tone over halvliteren, for en avslappet stund med den gode årgangsvin eller en utsøkt cognac.

Hotel Brosundet 01

Telefon:

+47 70 11 45 00

Hjemmeside:

www.brosundet.no

Opplevelsen er en del av:

Hovedsamarbeidspartnere

Kuratert av NAF i samarbeid med:
De Historiske
, HANEN, Norsk Kulturarv og Nasjonale turistveger

07 NAF langs veien 2x

Frihet langs veien som NAF-medlem!
Se medlemsfordeler