Hotell

Hotel Klubben

Medlemsfordel
NAF anbefalt

Show-hotellet

Hotel Klubben 01
Hotel Klubben 05
Hotel Klubben 10
Hotel Klubben 12
Hotel Klubben 07
Hotel Klubben 02
Hotel Klubben 13

Velkommen til Tønsberg. Velkommen til Hotel Klubben.

Ved velkjente Tønsberg Brygge, helt nede ved kanalen, og med sentral beliggenhet i Norges eldste by, ligger Hotel Klubben. Et hotell kjent i hele Norge grunnet sin rikholdige showhistorie. Fra 1968 har sommershowene rullet på Klubben. De store revystjernene ville ta med seg showene sine ut av Oslo, og valget falt på Hotell Klubben.


Med tårnet på Slottsfjellet ruvende ved hotellets side, kan man også føle den enda eldre historiens nærhet ved et opphold her. Slottsfjellet er stedet der Baglerne ble beleiret og beseiret av Birkebeinerne i 1201.


I kvartalet Klubben befinner seg i har det siden seilskutetiden blitt drevet overnattingsvirksomhet og vertshus, og du kan fortsatt sikre deg en god natts søvn, eller et godt måltid her.


Med 12 møterom, og en kapasitet på 650 personer i den største salen, er Hotel Klubben et like naturlig sted å legge samlinger, kick-off eller møter, som det er å benytte for ferie og fritidsreisende.


Hotellets ærverdige ballsal er et ettertraktet lokale. Med sine gamle møbler, store lysekroner, og flygelet strategisk plassert, benyttes denne flittig til bryllup, barnedåp, minnestunder, og andre typer arrangement.

Opplevelsen er en del av:

Hovedsamarbeidspartnere

Kuratert av NAF i samarbeid med:
De Historiske
, HANEN, Norsk Kulturarv og Nasjonale turistveger

07 NAF langs veien 2x

Frihet langs veien som NAF-medlem!
Se medlemsfordeler