Hotell
Spisested

Hotel Union Øye

Medlemsfordel
NAF anbefalt

Få frokosten servert i Keiserens seng

Hotel Union Oye 06
Hotel Union Oye 16
Hotel Union Oye 15
Hotel Union Oye 13
Hotel Union Oye 09
Hotel Union Oye 20
Hotel Union Oye 17

For eventyrere, Konger og Dronninger, Deg

I enden av Norangsfjorden, på Øye, ligger et av Europas mest herskapelige hotell. Hotel Union Øye har i generasjoner vært et attraktivt reisemål for kongelige, forfattere og elskere. Helt siden åpningen i 1891 har hotellet vært et sted hvor gjester kommer for å nyte stillheten, roen og det gode liv i storslagne omgivelser.

Hotellet sine 30 rom er alle individuelt dekorert og møblert med nøye utvalgte antikviteter. Rommene er også oppkalt etter kjente personer som har bodd på hotellet gjennom tidene; Keiser Wilhelm II, Kong Oscar II, Dronning Maud og Kong Haakon, samt forfatterne Karen Blixen, Knut Hamsun, Sir Arthur Conan Doyle og ikke minst komponisten Edvard Grieg. Hver dag får besøkende mulighet til å se inn på hotellets ledige rom. Spaser en tur i gangene og drøm deg bort i det herskapelige fjordslottet.

Sunnmøre er en av verdens mest attraktive destinasjoner for de som søker naturbaserte opplevelser. På Hotel Union Øye har du Sunnmørsalpene og Hjørundfjorden rett utenfor døren - et område kjent for å være Norges beste blant toppturentusiaster. Hotellet tilbyr kajakker og sykler til sine gjester og ligger nydelig plassert i enden av fjorden og vakre Norangsdalen. Enten du ankommer Hotel Union Øye med bil eller båt vil reisen være en del av opplevelsen.

Verskapet ønsker deg velkommen!

Blandt kneisende tinder og dype fjorder ligger Hotel Union Øye.

Mariann Øye-Mork ønsker sammen med staben hjertelig velkommen til fjordslottet!

Hotel Union Oye 01 Vertskapet Mariann Oye Mork

Telefon:

+47 70 06 21 00

Hjemmeside:

www.unionoye.no

Opplevelsen er en del av:

Hovedsamarbeidspartnere

Kuratert av NAF i samarbeid med:
De Historiske
, HANEN, Norsk Kulturarv og Nasjonale turistveger

07 NAF langs veien 2x

Frihet langs veien som NAF-medlem!
Se medlemsfordeler