Spisested

Ingierstrand Bad Restaurant

Medlemsfordel
NAF anbefalt

En designperle rett utenfor Oslo

Ingierstrand 04
Ingierstrand 10
Ingierstrand 08
Ingierstrand 07
Ingierstrand 03
Ingierstrand 02
Ingierstrand 06

Ingierstrand Bad er et unikt sjøbad like utenfor Oslo. Det funksjonalistiske anlegget ble tegnet av arkitektene Ole Lind Schistad og Eivind Moestue, og regnes som et av ikonene i norsk moderne arkitekturhistorie. Den nyrenoverte funkisperlen Ingierstrand Bad har gjenoppstått i fordums prakt, og byr på varierte menyer og sesongens råvarer i vakre og landlige omgivelser, alltid komponert etter sesongens råvarer.

Stedet kan leies for lukkede selskaper fra mai til september. Restauranten har kapasitet til opp til 350 gjester, og vertskapet kan skreddersy arrangementer for alle anledninger.

Mat til badefolket siden 1932

Fru Ingiers Strandcafé finner du separat nede ved stranden, og er om sommeren åpen for allmennheten.

Fru Johanne Ingier åpnet dørene til denne uterestauranten i 1932 for tusen solhungrige gjester. Ingierstrand Bad Restaurant ønsker å bringe frem litt av fordums storhet, derfor lanserer de i år en større meny for strandens gjester. Her finner du en enkel, men god og sunn meny som kan nytes på svabergene, på stranden eller ved bordene nede i vannkanten.

Nyt sommeren, solen og maten, og ta vare på naturen!

Fru Ingiers Strandcafé holder åpent de fleste dager i sommer, med noe værforbehold. Følg gjerne stedet på Facebook for få siste nytt fra strandkanten.

Ingierstrand 01

Opplevelsen er en del av:

Hovedsamarbeidspartnere

Kuratert av NAF i samarbeid med:
De Historiske
, HANEN, Norsk Kulturarv og Nasjonale turistveger

07 NAF langs veien 2x

Frihet langs veien som NAF-medlem!
Se medlemsfordeler