Sport & friluftsliv

Kajakk på Årdalsvatnet eller Sognefjorden

Bli med på padletur med vakre Årdal som utgangspunkt.

Et eventyr hvor fjord og fjell møtes i et spektakulært landskap.

Kjærligheten til naturen i området med de majestetiske tindene, inspirerte til oppstarten av Bulder & Brak opplevelser. Ordet "hurr" er norrønt og betyr noe slikt som "bråk". Og selv om mange oppsøker naturen for å komme vekk fra mas og kjas er ikke naturen stille. Om du åpner sansene vil du høre vinden mot fjellene, breene som rører seg, vannet som renner i elvene og steinspranga på våren. Landskapet i Årdal er bratt og dramatisk - og absolutt ikke stille.

Men det betyr ikke at man ikke kan finne stillheten når du går inn i naturen - lydene og bevegelsene i naturen samspiller med naturen i oss selv. Friluftslivet er bra for oss, både for kroppen og det som rører seg på innsida. Og det er dette Bulder og Brak ønsker å dele med andre. Opplev både utfordring og mestring - men mest av alt glede gjennom ulike opplevelser i naturen.

Kajakkpadling er en morsom aktivitet som passer for de aller fleste. Det er den perfekte mulighet til å komme tett på naturen, både til lands og til vanns. Du får en grundig introduksjon til både utstyr og teknikk, som sikrer at alle får en god opplevelse. Guiden lærer villig bort av det du ser på turen, lokalhistorie, industrihistorie og landskapet.

Telefon:

975 22 139

Hjemmeside:

www.bulderogbrak.no

Hovedsamarbeidspartnere

Kuratert av NAF i samarbeid med:
De Historiske
, HANEN, Norsk Kulturarv og Nasjonale turistveger

07 NAF langs veien 2x

Frihet langs veien som NAF-medlem!
Se medlemsfordeler