Spisested

Lokale råvarer på Kjerstis Mat og Vinhus

Lokale råvarer til både lokale og internasjonale oppskrifter

Fra kaffe og bakst til mer avanserte smaker.

På Kjerstis Mat og Vinhus får du velsmakende lokalmat laget fra bunnen av med gode råvarer. Det serveres lunsjretter, bakevarer og en ala carte middag.


Kjøkkenet på Kjerstis satser på lokal kvalitet og delikatesser. Blant annet selvplukket sopp fra området, kjøtt fra egen jakt av elg og hjort fra Golsfjellet, og fjellgris fra Valdres. Alle kakene er hjemmelaget, og syltetøyet lages av bær i nærområdet.

Kjerstis mat og vinhus 25
Kjerstis mat og vinhus 23
Kjerstis mat og vinhus 20
Kjerstis mat og vinhus 8

Kjøttet hos Kjerstis tørrmodnes i et spesiallaget kjøleskap som modner kjøttet riktig i forhold til temperatur og fuktighet. Denne tradisjonelle måten å modne kjøtt på gjør kjøttet spesielt mørt, og gir en intens smaksopplevelse. I skapet på Kjerstis finner vi blant annet entrecôte, t-bone, ytrefilet, samt svinenakke og andebryst. Kjerstis Mat og Vinhus er et perfekt sted å stoppe for en liten kaffe og kake, eller for å unne smaksløkene en 60 dagers tørrmodnet entrecote med en kraftig vin ved siden av.

Telefon:

95 48 42 16

Hjemmeside:

www.kjerstis.com

Hovedsamarbeidspartnere

Kuratert av NAF i samarbeid med:
De Historiske
, HANEN, Norsk Kulturarv og Nasjonale turistveger

07 NAF langs veien 2x

Frihet langs veien som NAF-medlem!
Se medlemsfordeler