Hotell
Rorbu
Spisested

Knutholmen

Medlemsfordel
NAF anbefalt

Dagens middag rett fra havet

Knutholmen 08
Knutholmen 07
Knutholmen 01
Knutholmen 04
Knutholmen 09
Knutholmen 03
Knutholmen 02

Liker du god atmosfære, god mat og ramsaltet kystkultur? Da er Knutholmen og fiskeværet Kalvåg et sted du vil trives. Her kan du overnatte i nyrestaurerte sjøhus med historie fra 1880. Hele Kalvåg i seg selv er som et stort og levende hotell.


I gangavstand rundt den vesle vågen finner du rorbuene, restauranten med dansegulv, hotellrommene og kurslokalene. Her er det mye å se, smake og oppleve. Restauranten er en gammel sjøbu som kom fra Bergen rundt 1880. I puben finner du en fortøyingspullert som ble nedsatt i år 1810.


Mat fra havet er Knutholmens spesialitet, og ferske råvarer er viktig for et godt resultat. Fiskfeltene finner du bare et steinkast utenfor. Gode kokker gjør sitt beste for at du skal få en god smaksopplevelse med de ferskeste råvarene som er tilgjengelige.


Vår, sommer, høst eller vinter – Knutholmen har et stort og bredt spekter med spennende aktiviteter. Deres BuaSpa & Sol er unikt i Norge - et nytt og unikt spa-anlegg som kan by på store badestamper inne og ute ved sjøkanten. Du kan også være med på fisketur med lokale historier eller gå fjelltur i en av de mange turløypene.

Opplevelsen er en del av:

Hovedsamarbeidspartnere

Kuratert av NAF i samarbeid med:
De Historiske
, HANEN, Norsk Kulturarv og Nasjonale turistveger

07 NAF langs veien 2x

Frihet langs veien som NAF-medlem!
Se medlemsfordeler