Medlemsfordel
NAF anbefalt

Perla ved Sognefjorden

Slå opp verandadøren ut mot Sognefjorden

Idyllisk plassert i hjertet av Sognefjorden ligger Kviknes Hotel. Gjennom fire generasjoner har perlen i Balestrand vært et mål for både kongelige, kjendiser og eventyrlystne.


Kviknes Hotel ligger i sentrum av den vakre og frodige vestlandsbygda Balestrand. Her strekker fjordarmene seg videre innover i landet, med dramatiske landskap og små grender. På Balholm strekker gjestgivertradisjonene seg tilbake til 1752.

Kviknes 02
 
Kviknes 21
 
Kviknes 20
 
Kviknes 15 Jorgen Hundseth
 
Kviknes 13
 
Kviknes 22
 
Kviknes 12
 
Kviknes 08
 
Kviknes 09
 
Kviknes 05
 
01 / 010

På hotellet har familien Kvikne vært vertskap siden hotellet ble reist i sveitserstil i 1877, og til tross for både ombygginger og utvidelser har hotellet ved fjorden klart å beholde sitt unike særpreg. Kviknes Hotel er i dag et moderne hotell med sjel og atmosfære, og både kunstverk og klenodier samlet gjennom generasjoner bidrar til å gi hotellet sin spesielle stil.


Hotellet legger stor vekt på mat- og vinopplevelser. Råvarene kommer så langt som mulig fra lokale produsenter, og hotelldirektør Sigurd Kvikne og hovmesteren lar deg velge mellom 300 ulike viner fra husets vinkjeller.

Telefon:

+47 57 69 42 00

Hjemmeside:

www.kviknes.no/

Opplevelsen er en del av:

Hovedsamarbeidspartnere

Kuratert av NAF i samarbeid med:
De Historiske
, HANEN, Norsk Kulturarv og Nasjonale turistveger

07 NAF langs veien 2x

Frihet langs veien som NAF-medlem!
Se medlemsfordeler