Medlemsfordel
NAF anbefalt

En reise i tid og tradisjoner

Losby 01 Nancy Bundt
Losby 10
Losby 12
Losby 07
Losby 06
Losby 05
Losby 04

En fredelig oase, like utenfor storbyen

Losby Gods er omgitt av naturskjønne omgivelser, og her er det mange muligheter for friluftsliv og rekreasjon.

Godsets hovedattraksjon er et eget golfanlegg med to baner på 18 og 9 hull. I tillegg finnes det drivingrange og tennisbaner. Den opprinnelige eiendommen forteller en 300 år gammel historie om trelasthandelens oppgangs- og nedgangstider.

Storgården Losbys historie går tilbake til midten av 1800-tallet, og ny og gammel tid forenes i en moderne hotellopplevelse. Hit reiste både kongelige og kondisjonerte for å jakte, og gården ble omtalt som et sted der gjestene ble møtt med overveldende gjestfrihet. Denne tradisjonen søkes ivaretatt også av dagens vertskap. Losby Gods er kun 20 minutters reise fra Oslo og en halv time fra Gardermoen.

Golf på Godset

Losby Gods, med Losby Golfklubb kan tilby et komplett golfanlegg med høy internasjonal standard, designet av Peter Nordwall. Den store 18-hulls banen Østmork ligger vakkert til på begge sider av elven som renner gjennom Losbydalen. Som et alternativ finnes også 9-hullsbanen Vestmork.

Spennende kombinasjoner med opphold på Godset, golfspill og et bedre måltid i historiske omgivelser? Vi kan friste med hotelovernattingspakker og vi skreddersyr også egne golfarrangement med overnatting, alt etter behov.

Opplevelsen er en del av:

Hovedsamarbeidspartnere

Kuratert av NAF i samarbeid med:
De Historiske
, HANEN, Norsk Kulturarv og Nasjonale turistveger

07 NAF langs veien 2x

Frihet langs veien som NAF-medlem!
Se medlemsfordeler