Hytte & feriehus

Lundes hytter

Idyllisk beliggenhet på Venabygdsfjellet.

Flotte og velutstyrte hytter i alle størrelser – og med mål om å ha en hytte som kan passe til deg og dine behov. Felles for alle hyttene er at de ligger midt i det mange kaller «Norges flotteste turterreng». Om vinteren er det velpreparerte skiløyper i et spennende og variert fjellterreng. Sommerstid kan du velge mellom å ta en rusletur langs rolige seterveger, eller ta en langtur på godt oppmerkede turstier inn i høyfjellet og Rondane Nasjonalpark.

Jdtz3qi Y4j Y6ic EL6 W1q M0eo20 J7mkg2yw OF Jtqb
6hm KR0 V97 Z50 Vbl SFXDGLT Jet SN Ebdk Xq Za6 Qed D
Qf LVYK3gbtt Gx7 D Msj72h Zw ZG Hkq Y9za Pj K18 Cxm
V Dl Pq Dyz0 Jxbknj102w Qs E Tejf7 Jt Hrngzdgzgnp

Handle og spise

I Lundebutikken finner du et bredt utvalg av forskjellige varer som moderne turklær, souvernirer og utstyr til hytta.


Etter en lang dag i fjellet er det koselig å slappe av, spise eller treffe venner i hyggelige omgivelser. På Lundekroa får du nystekt bakverk, middag, varme og kalde småretter, samt varme og kalde drikker.

Y GHA9iz C Gk TPHOA5gzlz Az G Lfn F0vdqn Xvtz7xb0
Lundekroa
Bm Xu PLQ Bo Pujcxnk Al Z5 QTA9z NR9q Son G Feroye Y

De største hyttene

01 / 02

Historie

Lundes Turisthandel ble startet av Mari og Anton Lunde i 1961. Den gangen var det kun en liten bu hvor turister kunne kjøpe forfriskninger og andre nødvendigheter i, bygd i et lokale som kunne gjøres om til hytte om salget ikke slo til. Butikken ble bygget på første gang i 1971, og har siden blitt bygget om flere ganger.


Kari Aase Lunde og Ola Isum tok over butikken i 1991, og har siden fortsatt utbyggingen. Lundes er fortsatt en familiebedrift som møter sine gjester med varme og et brennende ønske om å levere opplevelser og tjenester tilpasset den enkelte gjest. Kari Aase og Ola driver i dag bedriften med god hjelp av sine døtre Maren, Katrine og Maria.

Telefon:

61284043

Hjemmeside:

www.lundes.no

Hovedsamarbeidspartnere

Kuratert av NAF i samarbeid med:
De Historiske
, HANEN, Norsk Kulturarv og Nasjonale turistveger

07 NAF langs veien 2x

Frihet langs veien som NAF-medlem!
Se medlemsfordeler