Gjestegård
Hotell
Vinbar

Lysebu

Medlemsfordel
NAF anbefalt

En lukseriøs og fredelig oase over Oslo

Lysebu 17
Lysebu 20
Lysebu 19
Lysebu 04
Lysebu 03
Lysebu 02
Lysebu 01

Uforglemmelige opplevelser, fantastisk mat og herlige senger.

Komfortable rom, storslått natur og spektakulære omgivelser på Oslos tak. Ta et avbrekk fra hverdagen og nyt utsøkt mat og en av landets beste vinkjellere.


Lysebu ligger vakkert til i Holmenkollen, litt som kongsgården i eventyret. Hotellet er omgitt av uberørt natur, men er likevel bare 20 minutter unna det pulserende storbylivet i hovedstaden. Her finner du det ypperste både når det gjelder kvalitet, komfort og estetikk.

Lysebu 21
Lysebu 15
Lysebu 13
Lysebu 07

Lysebu var Norges nasjonalgave til Danmark, og ble bygget i 1916 i tradisjonell norsk byggestil. Her har du som gjest fantastiske muligheter for både natur- og friluftsopplevelser, men kan fint også brukes som utgangspunkt for å oppleve storbyen Oslo.


Du bor godt og komfortabelt i behagelige og moderne rom, og kan nyte maten i et av Oslos beste kjøkken. I restauranten på Lysebu brukes de beste råvarene sesongen har å tilby. Grunntonen er den nordiske maten, med ekte og naturlige råvarer.


I vinkjelleren, som tidligere var en gammel brønn, finner du 4500 flasker med kvalitetsvin. Det har gitt restauranten karakteren “Best Award of Excellence” i vinmagasinet Wine Spectator.

Telefon:

+47 21 51 10 00

Hjemmeside:

www.lysebu.no/

Opplevelsen er en del av:

Hovedsamarbeidspartnere

Kuratert av NAF i samarbeid med:
De Historiske
, HANEN, Norsk Kulturarv og Nasjonale turistveger

07 NAF langs veien 2x

Frihet langs veien som NAF-medlem!
Se medlemsfordeler