Sport & friluftsliv

Midnattsol Camping og Valpetrening

Nyt en kveld rundt bålet under midnattsolen og hjelp til å trene huskyvalper neste morgen.

Lokasjon

Tromsø

Aktivitetsnivå

Moderat

Sesong

Hele året

Språk

Engelsk

La hverdagen bli hjemme og stress ned sammen med Husky-valpene i den arktiske villmarken.

De arktiske sommernettene bader i gyldent sollys og er fylt med en unik fred og ro. Etter den lange, mørke vinteren, er midnattssolens tid fantastisk. For nordmenn er det en tradisjon å samle familie og venner rundt bålet, for å grille pølser og marshmallows til langt på natt, slappe av, fortelle historier og jobbe med brunfargen.

Bli med på en overnatting i campen, hvor du kan kose deg med huskyene, lære om rasen Alaskan Husky, hundekjøring og dyrevelferd. Du kan også ta en spasertur ned til sjøen - og selvfølgelig fange minnene dine med kameraet. Guiden din hjelper deg gjerne med å ta det perfekte midnattssolbildet.

A TO8e UW Hlm0 Bu3 Rxvs Shj Rx7u8b N177 A Nng Pndq8
J YO Oz O Og J6d L Nk Xc5c6 Ctrs7x T2e C6b W94gf61 Zo
BP Et D Yu Vuo6a EX94 S Qh GP6wl Jq8 TB Zf95f E1qmz P
G Ij X1b HVJQPP Rg P6s JY4f Vn Agnd9ij0wti QNZV As

Dette er vertene

Guidene på Tromsø Villmarkssenter elsker den vakre arktiske naturen og de søte Alaskan Huskies - og de gleder seg til å dele denne begeistringen med deg. Alle guidene har solid kunnskap om hunderasen Alaskan Husky, dyrevelferd, oppdrett og trening av trekkhunder.

Både bedriften og ansatte er svært opptatt av bærekraftighet. De elsker den arktiske villmarken og ønsker å beskytte den - og vil gjerne inspirere gjestene til å gjøre det samme. Spør derfor gjerne om naturen, hvordan man ser at den har blitt påvirket av klimaforandring de siste årene og hvilke tiltak Tromsø Villmarkssenter gjør for å holde fotavtrykket så lite som mulig.

Natten tilbringes på reinsdyrpels i en lystett hytte, som garanterer en god natts søvn. Neste morgen venter valpene spent på sin treningsøkt. Vi tar dem med ut i villmarken og begynner arbeidet. Hjelp til å lære dem sledekommandoer og å samarbeide med menneskene sine.

Tilbake på campen venter en varm skål med Bacalao, en tradisjonell norsk fiskerett.

Hovedsamarbeidspartnere

Kuratert av NAF i samarbeid med:
De Historiske
, HANEN, Norsk Kulturarv og Nasjonale turistveger

07 NAF langs veien 2x

Frihet langs veien som NAF-medlem!
Se medlemsfordeler