Hotell
Leilighet
Spisested

Nermo Hotell

Medlemsfordel
NAF anbefalt

Slappe av og nyt livet etter en aktiv dag

Nermo 26
Nermo 15
Nermo 08
Nermo 06
Nermo 05
Nermo 04
Nermo 02

"Alltid deilig å komme til rolige og koselige Nermo. Ekte norsk mat med både smak og sjel."

Nermo Hotell ligger vakkert til i Hafjell, med flott utsikt over Gudbrandsdalen. Her bor du i en lun og avslappet atmosfære, med fokus på kvalitet og komfort.


Nermo er et tradisjonsrikt, familiedrevet hotell. Med flott beliggenhet og med kort vei til Lillehammer, fokuserer vertskapet på personlig service, unike rom og mat som er laget fra bunnen av. Her er 31 hotellrom og 53 leiligheter å velge i.

Nermo 11
Nermo 14
Nermo 10
Nermo 25

I Nermos peisestuer er det en lun og avslappet atmosfære. Mange grupper som trenger arbeidsro velger å bo på hotellet, der man kan jobbe usjenert og sove godt. Med nærheten til Hafjell og Hunderfossen er Nermo også brukt som base for familier. Gjestene kan også ta en aktiv dag ute på hotellets egen golf- og minigolfbane.


Hotellet har lange mattradisjoner, og det synes på hotellets meny. Der brukes gode norske råvarer, mange av dem fra lokalområdet i Gudbrandsdalen. I hotellets særegne og velfylte vinkjeller kan man også få vinsmaking kombinert med middag.


I nærområdet finnes det mange muligheter for natur- og kulturopplevelser både sommer og vinter, enten du ønsker et rolig og avslappende eller aktivt og utfordrende opphold.

Vertskap siden 1866

Familien til Johannes Nermo tok over Nermo Gård i 1866. Stadig kom det jegere og fiskere på vei til gårdens seter på Hornsjø, hvor blant Thor Heyerdahls familie leide rom.

De reisende satte pris på gjestfriheten og maten på Nermo, og i 1923 var gården blitt et populært pensjonat. I 1932 brenner imidlertid hele gården ned, og bare stabburet står igjen. Hotellet ble raskt bygget opp igjen, og ble et av de mest moderne byggene i Norge med sentralfyr og varmt og kaldt vann på alle rom.

I dag drives Nermo Hotell av Johannes og Susan Nermo med kollegaer.

Nermo 01 Vertskap foto Marius Rua

Opplevelsen er en del av:

Hovedsamarbeidspartnere

Kuratert av NAF i samarbeid med:
De Historiske
, HANEN, Norsk Kulturarv og Nasjonale turistveger

07 NAF langs veien 2x

Frihet langs veien som NAF-medlem!
Se medlemsfordeler