Om tjenesten

62% av nordmenn ferierer i Norge - nå har vi laget en tjeneste for å gjøre Norgesferien enda bedre. “NAF Lokalkjent” er en ny digital reisetjeneste som skal øke reiseopplevelsen langs norske veier og vitalisere lokalsamfunnene.

Vi skal gi de reisende de beste og mest unike, lokale opplevelsene

NAF tar posisjonen til veiboka inn i fremtiden. Med et opplag på over 530 000 eksemplarer har NAF Veibok i 90 år vært til nytte, inspirasjon og glede for medlemmene som Norges mest komplette reiseguide. Nå lanserer vi NAF lokalkjent, og området vi har valgt å starte med er strekningen Nasjonal turistveg Rondane.

Hvorfor Rondane, spør du? Ganske enkelt fordi det er et område med et godt utvalg av lokale, autentiske opplevelser og aktiviteter, i storslått natur, og utenfor allfarvei. Vi er sikre på at man med vår reisetjeneste kan finne noe for både store og små som kan bidra til å sikre en skikkelig morsom og uforglemmelig sommer. Vårt samfunnsoppdrag er å vitalisere og løfte lokalsamfunn langs norske veier. Vi vil skape nye forretningsmodeller for de lokale aktørene. Ved å gi de en plattform, kan vi styrke aktørene - og styrke det lokale.

Hvilken del av Norge er den neste vi bør vise frem?

Vi ønsker selvfølgelig å vise frem hele Norge på sikt, men for å teste konseptet vårt må vi starte i det små. Vi legger derfor ut et område av gangen og du kan få være med på å bestemme hvor ferden går videre. Fortell oss hvilket område eller strekning du mener vi bør vise frem, og gjerne også hvorfor til post@lokaleopplevelser.no.

Vi klarer ikke å redde verden alene

NAFs ambisjon er å ekspandere tjenesten på kryss og tvers av hele Norge og ta posisjonen som den samlende aktøren som gir reisende gode opplevelser langs norske veier. For at vi skal lykkes er det avgjørende at vi har med gode partnere på laget fra hele reiselivet. Vi er derfor stolt over å ha fått med oss blant annet Circle K og Visit Norway i en så tidlig fase.

Men, vi er langt fra ferdige. Vi er åpne for alle typer samarbeid og vil gjerne høre fra deg. Send en e-post til post@lokaleopplevelser.no.

Dine tilbakemeldinger er gull verdt

NAF Lokalkjent er vårt lille pilotprosjekt, som vi har planer om at skal blir enda større. Vi håper du kan fortelle oss hva du synes slik at vi kan fortsette å skru og gjøre tjenesten vår enda bedre. Send oss dine erfaringer på tilbakemelding@lokaleopplevelser.no. Vi gleder oss til å høre fra deg!

Hvem er NAF

Norges Automobil-Forbund (NAF) er Nordens største medlems- og forbrukerorganisasjon med 500 000 medlemmer, 2500 frivillige og engasjerte tillitsvalgte. NAF har i over 90 år gitt ut veiboken, NAF veibok. Med et opplag på over 530 000 eksemplarer har NAF Veibok siden 1928 vært til nytte og glede for NAF medlemmer som Norges mest komplette reiseguide.

Nå jobber vi med å utvikle nye tjenester som tar posisjonen til Veiboka inn i fremtiden og ta rollen som den samlende aktøren som gir reisende gode opplevelser langs norske veier.

Hovedsamarbeidspartnere

Kuratert av NAF i samarbeid med:
Hanen, De Historiske, Norsk Kulturarv og Nasjonale turistveger