Om tjenesten

62% av nordmenn ferierer i Norge - nå har vi laget en tjeneste for å gjøre Norgesferien enda bedre. NAF Lokalkjent er en ny digital reisetjeneste som skal øke reiseopplevelsen langs norske veier og vitalisere lokalsamfunnene.

Vi skal gi de reisende de beste og mest unike, lokale opplevelsene

NAF tar posisjonen til veiboka inn i fremtiden. Med et opplag på over 530 000 eksemplarer har NAF Veibok i 90 år vært til nytte, inspirasjon og glede for medlemmene som Norges mest komplette reiseguide. NAF Lokalkjent er en digital videreutvikling av den tradisjonsrike og populære veiboka, som har fulgt generasjoner av nordmenn. Vår reisetjeneste er for deg som er på jakt etter det lokale, genuine og vakre. Vi gir ekte og uforglemmelige opplevelser langs veien for både store og små.

Vårt mål er å bidra både til bedre reiseopplevelser langs norske turistveier, og sterkere og bærekraftige lokalsamfunn med solide reiselivsbedrifter.

Nå utvides tjenesten til hele Norge

Nå åpner vi opp for at lokale reise- og opplevelsesaktører i hele Norge kan markedsføre sine bedrifter i tjenesten. Med til sammen 750 000 medlemmer og kunder har NAF et solid grunnlag for å nå bredt ut med den nye tjenesten. Du kan legge til din unike opplevelse her.

Men, vi er langt fra ferdige. Vi er åpne for alle typer samarbeid og vil gjerne høre fra deg. Send en e-post til post@lokalkjent.no.

Dine tilbakemeldinger er gull verdt

Vi håper du kan fortelle oss hva du synes slik at vi kan fortsette å skru og gjøre tjenesten vår enda bedre. Send oss dine erfaringer på tilbakemelding@lokalkjent.no. Vi gleder oss til å høre fra deg!

Hvem er NAF

Norges Automobil-Forbund (NAF) er Nordens største medlems- og forbrukerorganisasjon med 500 000 medlemmer, 2500 frivillige og engasjerte tillitsvalgte. NAF har i over 90 år gitt ut veiboken, NAF veibok. Med et opplag på over 530 000 eksemplarer har NAF Veibok siden 1928 vært til nytte og glede for NAF medlemmer som Norges mest komplette reiseguide.

Nå jobber vi med å utvikle nye tjenester som tar posisjonen til Veiboka inn i fremtiden og ta rollen som den samlende aktøren som gir reisende gode opplevelser langs norske veier.

Hovedsamarbeidspartnere

Kuratert av NAF i samarbeid med:
De Historiske
, HANEN, Norsk Kulturarv og Nasjonale turistveger

07 NAF langs veien 2x

Frihet langs veien som NAF-medlem!
Se medlemsfordeler