Lokal mat med Trøndelags beste utsikt. Øyna "helt øverst" langs Den Gyldne omvei

Minneverdige opplevelser

Øyna ligger på et storslått utsiktsplatå ovenfor den tilhørende gården, med enestående utsikt utover et vakkert kulturlandskap. Navnet er hentet fra det gamle Øyna-fylket som omfattet Inderøy, Beitstad og Verran i Nord-Trøndelag.


Øyna er godkjent økoturisme-bedrift. For å få denne sertifiseringen er det en rekke krav som må oppfylles. For Øyna innebærer økoturisme i praksis at de handler lokalt: alt fra type bygninger og materialvalg, til at de henter sine råvarer - så langt det lar seg gjøre - fra de sju kommunene man kan se fra Øyna.


Målet er å skape minneverdige opplevelser, enten om du kommer som gjest i et selskap, for et måltid i restauranten eller bare for å nyte utsikten.

Rt6 Svk0 A Utuln Bg O Lby Y8iu057mum Euvsdyz UI5r
Dessert
X Q0 Dnsby S Ooa7f N Td Oiib4 K2k Z Fxg8 Usx T Zlkq2w
Bryllup
XY Ys Ns Ii M7 OT Wbe4o3 Lrk RIZM299 Q Neij Wqk QWON
Konferansbygg
01 / 03

Aktiviteter og arrangement

Rundt husene på Øyna er det tilrettelagt for barn i alle aldre, aktiviteter som fotballgolf, sandkasser for barna og en tur på naturstien. Kombiner gjerne matopplevelsen med sosiale aktiviteter - enten det er i forbindelse med et besøk på restauranten eller et selskap. Med (u-)jevne mellomrom arrangeres også konserter og andre sosiale tilstelninger i Langhuset.

E-post:

post@oyna.no

Telefon:

91590813

Hjemmeside:

www.oyna.no

Opplevelsen er en del av:

Hovedsamarbeidspartnere

Kuratert av NAF i samarbeid med:
De Historiske
, HANEN, Norsk Kulturarv og Nasjonale turistveger

07 NAF langs veien 2x

Frihet langs veien som NAF-medlem!
Se medlemsfordeler