Restaurant Curtisen
Råvarer fra Østfolds rike spiskammer







Midt inne i Fredriksten festning i Halden ligger Curtisen. Huset ble oppført i empirestil i 1830-årene etter tegninger av den berømte arkitekten B.N. Garben.
Curtisen arbeider med regionale råvarer fra Østfolds rike spiskammer, og er opptatt av den gode historien rundt både maten og passende drikke. Vertskapet har en klar og spennende filosofi. Maten skal være kortreist og basert på lokale råvarer og ingredienser som skal være sporbare. Dette er spisestedet hvor kjøkkenet er hjerte og hovedpulsåre.
Restauranten har 36 sitteplasser i to åpne stuer og ti sitteplasser i vinbaren. Den nye Kommandantboligen disponeres til selskaper, kurs og møter. Her er det plass til 30–120 personer. I Kommandantboligen finner du vinkjelleren, hvor det kan tas imot inntil tolv personer til vinsmaking eller servering av aperitiff.
Velkommen til bords
Sebastian Engh er i kokkenes Norgeselite og har siden 2015 vært kjøkkensjef og daglig leder ved Curtisen i Halden. Han driver kjøkkenet sammen med de andre ansatte, og restaurantens flotte lærlinger.

E-post:
post@curtisen.noTelefon:
+47 95 99 81 84Opplevelsen er en del av:
Hovedsamarbeidspartnere
Kuratert av NAF i samarbeid med:
De Historiske, HANEN, Norsk Kulturarv og Nasjonale turistveger

Frihet langs veien som NAF-medlem!
Se medlemsfordeler