Lokalmat

Rondane Gardsmat - opplev den tradisjonsrike matkulturen

Gammelnorsk spælesau, melk og kjøttproduksjon ved foten av Rondane

God bruk av ressurser på gården

På Rondane Gardsmat er de opptatt av den norske tradisjonsrike matkulturen, og legger stor vekt på kvaliteten på produktene sine. Nøkkelordet er kortreist. Rondane Gardsmat bruker egne råvarer, og lager nydelig pinnekjøtt, fenalår, spekepølser og bær fra naturen rundt.

Rondanegardsmat 3
Rondanegardsmat 5
Rondanegardsmat 1
Rondanegardsmat 2

Dette gir utslag i velsmakende og særpreget kjøtt, en nytelse for ganen! I tillegg til disse matproduktene lager Ingrid andre nisjeprodukter som håndlagde ullprodukter og saueskinn fra gården, vesker og figurer, dette selges i den flotte gardsbutikken på stedet.

Dette er Ingrid og Stg

Ekteparet Ingrid og Stig holder til på gården Haugtun i Grimsbu, og startet familiebedriften i 2007. I 2011 fikk de Bygdeutviklingsprisen av Innovasjon Norge Hedmark, for godt bruk av ressursene på gården.

Rondanegardsmat 4

Opplevelsen er en del av:

Hovedsamarbeidspartnere

Kuratert av NAF i samarbeid med:
De Historiske
, HANEN, Norsk Kulturarv og Nasjonale turistveger

07 NAF langs veien 2x

Frihet langs veien som NAF-medlem!
Se medlemsfordeler