Spisested
Gjestegård

Rondane Gjestegård

I flotte Sollia, ca 780 meter over havet, med Rondane som nærmeste nabo.

Sjarmerende hjemmekos og storslagen natur

Gjestegården er et lite og sjarmerende hotell, hvor du kan velge mellom å bo på hotellet med 10 dobbeltrom, eller i en av de 10 laftede hyttene. Her kan du oppleve storslagen natur i et hjemmekoselig hotell.


Omgivelsene byr på et mangfold av aktiviteter. Rondane har alt man kan ønske seg av naturopplevelser, flotte sykkelveier, imponerende fjellturer og romantiske elver. Fiskemulighetene er nesten ubegrenset, og veien er kort til moskus og reinsdyr.

Rondanegjestegard 3
 
Rondanegjestegard 15
 
Rondanegjestegard 4
 
Rondanegjestegard 2
 
Rondanegjestegard 5
 
Rondanegjestegard 8
 
01 / 06

Hjemmelaget med kjærlighet

Du er hjertelig velkommen på fantastisk frokost og middag på Rondane gjestegård. Maten lages fra bunnen av, med lokale produkter og mye kjærlighet. Ofte lager de en liten vri på det tradisjonelle kjøkkenet, uten å ta fra det sin identitet. For Cecilie og Christoph er hjemmelaget mer enn et slagord, det er en livsstil.


Om du bor på hotellet får du servert deilig frokost som gir deg energi til å gå løs på dagen! Har du tenkt deg ut på tur, så smører de nistepakke til deg. Restauranten og kafeen har alltid noe å friste med. Det serveres nydelig mat basert på lokale råvarer fra området fra kl. 19. Husk å bestille bord.

Rondanegjestegard 19
Rondanegjestegard 27
Rondanegjestegard 24
Rondanegjestegard 15

Dette er Cecilie og Christoph

I 2008 var Cecilie og Christoph på biltur da de passerte gjestegården, og stoppet for en kaffe. De møtte en mann som jobbet på gården og sa han var heldig som jobbet på et så vakkert sted, at det måtte være en drøm. Mannen svarte at drømmen deres kunne bli sann da gården var til salgs. Noen måneder senere, i 2009, var salget gjort og Cecilie og Christoph flyttet inn. For eierne er mye av gleden ved å drive og eie Rondane gjestegård at de er der for gjestene sine. De gjør det lille ekstra som gjør besøket ekstra fint. De serverer hjemmelaget mat og deilige, nybakte kaker i koselige omgivelser.

Rondanegjestegard 13

Hovedsamarbeidspartnere

Kuratert av NAF i samarbeid med:
De Historiske
, HANEN, Norsk Kulturarv og Nasjonale turistveger

07 NAF langs veien 2x

Frihet langs veien som NAF-medlem!
Se medlemsfordeler