Hotell
Spisested

Sola Strand Hotel

Medlemsfordel
NAF anbefalt

Få sjøluften fra Nordsjøen rett i ansiktet

Sola Strand 10
Sola Strand 16
Sola Strand 12
Sola Strand 02
Sola Strand 11
Sola Strand 08
Sola Strand 15

Vakre og særegne Sola Strand Hotel ligger idyllisk til på Solastranden utenfor Stavanger. Med utsikt mot Nordsjøen kan du nyte førsteklasses mat og hotellets spa.


Like bak Norges kanskje aller flotteste sandstrand, Solastranden, finner du Sola Strand Hotel. Hjertet i det klassiske strandhotellet er fremdeles den originale peisen fra byggeåret 1914, som ønsker gjestene velkommen med lun varme og knitring.


På Sola Strand Hotel kombineres historisk sus med moderne komfort. Hotellets 135 rom er alle lyse og trivelige, og hotellets beliggenhet byr på gode muligheter til å nyte stranden, den store himmelen og de vakre omgivelsene.


Nordsjøbadet Spa tilbyr et bredt utvalg spabehandlinger, samt en velværeavdeling med basseng, kaldtvannskulp, tre forskjellige badstuer og behagelige avslapningsområder.


Hotellet er kjent for sin særegne atmosfære i et sjarmerende historisk miljø, med storhavet og naturkreftene like utenfor vinduene. I Strandbaren kan man nyte et smakfullt måltid eller et glass vin i flotte omgivelser med utgang til plenen mot sanddynene og stranden. Hotellet har også et anerkjent kjøkken med stolte kokker som serverer retter basert på sesongens beste råvarer.


Sola Strand Hotel er en ideell lokasjon for kurs- og konferanser, men blir også flittig benyttet av individuelle reisende og grupper fra inn- og utland. Stavanger og Sandnes ligger kun 15 minutter unna, og Jæren byr på et vell av nydelig landskap og spennende opplevelser. En dagstur til Preikestolen anbefales på det varmeste!


Gjennom året inviterer Sola Strand Hotel til jazzbrunsjer, skreiaften, familedag, winemakers dinner, velvære- og shoppinghelg, julemarked, kunstutstillinger, kakefest, skalldyraften, påskebad og sist men ikke minst hotellets egen jazzfestival HøstJazz.

Opplevelsen er en del av:

Hovedsamarbeidspartnere

Kuratert av NAF i samarbeid med:
De Historiske
, HANEN, Norsk Kulturarv og Nasjonale turistveger

07 NAF langs veien 2x

Frihet langs veien som NAF-medlem!
Se medlemsfordeler