Aktivitet
Spisested

Spidsbergseter Resort Rondane

Setra mellom kulturlandskapet i grenda og det mektige høyfjellet.

Hvor tradisjoner møter moderne hotelldrift

I dag tilbyr Spidsbergseter rekreasjon og opplevelser i en setting du aldri vil glemme. Spidsbergseter Hotell er et familiedrevet hotell på Venabygdsfjellet 950 moh. Hotellet er kjent for sin særegne og personlige atmosfære, hvor tradisjoner møter moderne hotelldrift. Området består av 61 rom i hotellet, 16 leiligheter samt 1 hytte. Hotellet har 4 møterom og flere mindre grupperom. Det største møterommet har kapasitet til 160 personer.

Spidsbergseter 1

Foto: Julia Hamre

Spidsbergseter 7

Foto: Ian Brodie

Spidsbergseter 8

Foto: Per Eide

Spidsbergseter 2

Foto: Ian Brodie

Spidsbergseter 5

Foto: Ian Brodie

Spidsbergseter 4

Foto: Ian Brodie

Spidsbergseter 6

Foto: Ian Brodie

Spidsbergseter 11

Foto: Ian Brodie

01 / 08

Fantastisk beliggenhet

Beliggenheten på snaufjellet er unik og for en friluftsinteressert familie er det ingenting som er bedre enn å ha et av Norges beste langrenn- og turterreng rett utenfor døren. Hotellet er et naturlig utgangspunkt for korte og lange fotturer. Med Nasjonal Turistvei Rondane passerende rett utenfor døra, er Spidsbergseter også egnet som base for rundreiser med bil i området. Besøk i den hyggelige landsbyen Ringebu med den viden kjente butikken Annis Pølsemakeri, Folldal med Folldal Gruver, Atna med egen ølbryggeri, eller hva med en tur til den vakre Grimsdalen på sommertid?

Spidsbergseter 9
Spidsbergseter 10
Spidsbergseter 5
Spidsbergseter 4

Aktiviteter for alle

Hotellet har fantastiske muligheter for ulike aktiviteter. Det er gode langrennsmuligheter med ski inn – ski ut, egen interiørbutikk, cafè & bar, badeland, restaurant og verdens eneste Aquavitfjøs. Over 900 m.o.h. kan du rekreere i Karlsvogna Fjellbad med utsikt over fjellene, som frister med svømmebasseng, badstuer, steambad, boblebad, klatrevegg, motstrøm, fossefall med mer. Hotellet tilbyr utleie av sykler, kano, robåt og pedalbåt i resepsjonen, kun 1500 meter fra Flaksjøen. Fiskekort kan kjøpes i resepsjonen. Ridning kan bookes gjennom hotellet og turene som arrangeres av Venabustallen starter kun 3 km fra Spidsbergseter. Her er det noe for enhver!

Spidsbergseter 3
Spidsbergseter 11
Spidsbergseter 13
Spidsbergseter 12

Nydelige lokale spesialiteter

Vertskapets filosofi er å servere god norsk mat, basert på de beste råvarene. Spidsbergseter Resort er kjent for sitt bugnende matbord med lokale spesialiteter. Spesielt populær er den store søndagslunsjen. De er viden kjent for sine store buffeter og 3 retters middager som serveres i restauranten på kveldstid. Villreinen Café & bar byr på spennende retter også på dagtid.

Dette er vertene

Sindre og Elise driver Spidsbergseter og er meget involverte i den daglige driften. De tok over driften i januar 2015 og er nå 4. generasjon som driver det vakre stedet. Det er like mye servitøren i restauranten eller resepsjonisten som er vertskapet for hotellet som det de to er, alle er opptatt av gjestenes beste. Elise og Sindre synes det beste med å drive hotellet er å bli kjent med så mange forskjellige mennesker, både kolleger og gjester.

Spidsbergseter 14

Telefon:

+47 612 84 000

Hjemmeside:

www.spidsbergseter.no

Hovedsamarbeidspartnere

Kuratert av NAF i samarbeid med:
De Historiske
, HANEN, Norsk Kulturarv og Nasjonale turistveger

07 NAF langs veien 2x

Frihet langs veien som NAF-medlem!
Se medlemsfordeler