Hotell

Store Ringheim Hotell & Restaurant

Medlemsfordel
NAF anbefalt

Unikt boutiquehotell i vakre omgivelser

Store Ringheim 03
Store Ringheim 14
Store Ringheim 07 Foto Darius Adomatis
Store Ringheim 15
Store Ringheim 16
Store Ringheim 12
Store Ringheim 09

Vakkert beliggende på et gammelt gårdstun på Voss finner du Store Ringheim. Vertskapet er niende generasjon. Her har det vært drevet jordbruk i over 2000 år, og dagens eiere har stått for en møysommelig konvertering fra landbruk til hotell- og restaurandrift på det gamle tunet.


Store Ringheim er et unikt boutiquehotell med atmosfære i vakre omgivelser, med seks komfortable rom i de vakre gamle og rustikke bygningene på gården. Her, i de autentiske omgivelsene med utsikt mot fjellene og dalen, byr Store Ringheim på ekte opplevelser og moderne komfort og en meny med fokus på lokal mat og lokale råvarer.


Et opphold på Store Ringheim er et fantastisk utgangspunkt både for de aktivitetssøkende og kulturreisende, i en atmosfære preget av ro og harmoni. Her bor du komfortabelt og blir servert autentisk kvalitetsmat - alt med imøtekommende og personlig service.

Niende generasjon ønsker deg velkommen

Det har sannsynligvis vært drevet jordbruk på Ringheim siden de første bøndene slo seg ned der for mer enn 2000 år siden.

De nåværende eierene Svein og Jorunn Ringheim står bak omformingen av tunet fra tradisjonell gårdsdrift til hotell og restaurant.

Store Ringheim 01 Verter Jorunn Svein Ringheim

Opplevelsen er en del av:

Hovedsamarbeidspartnere

Kuratert av NAF i samarbeid med:
De Historiske
, HANEN, Norsk Kulturarv og Nasjonale turistveger

07 NAF langs veien 2x

Frihet langs veien som NAF-medlem!
Se medlemsfordeler