Hotell
Spisested

Sundvolden Hotel

Medlemsfordel
NAF anbefalt

Vi byr på mer enn bare et hotellrom

Sundvolden 02
Sundvolden 16
Sundvolden 13
Sundvolden 11
Sundvolden 10
Sundvolden 07
Sundvolden 04

Ved inngangsporten til sagnomsuste Krokskogen ligger et av Norges mest tradisjonsrike hotell – Sundvolden Hotel.

I nærmere ett tusen år har konger, adelsmenn, handelsreisende og i den nyere tid moderne forretningskvinner og -menn valfartet hit. Vi er stolte av å kunne presentere et hotell som tar vare på det beste av det gamle, samtidig som devender nesen fremover og tilpasser seg morgendagens hotellgjester.

Hotellet tilbyr topp moderne konferansesaler, eget spa- og treningssenter og et kjøkken du ikke bør gå glipp av. Du som er gjest, står øverst på prioriteringslisten, og de ansatte gjør sitt ytterste for at nettopp ditt opphold skal bli innholdsrikt og uforglemmelig.

Restaurant og bærekraft

Sundvolden har blitt nevnt som spisested helt siden 1648. De tilbereder fremdeles maten etter grunnleggende basis teknikker, men er også opptatt av trender og fantasi. Staben består av 16 dyktige kokker, som sammen utvikler smaker og kombinasjoner hver dag. Mye av råvarene hentes fra fjorden og hos lokale bønder. Hotellet er også svanevertifisert.

Sundvolden eies og drives av familien Laeskogen

Familien har drevet hotellet fremover siden de kjøpte den gamle skysstasjonen i 1965. Den gang var det temmelig forfallent og inneholdt 21 værelser med bad på gangen. Det var to mulige kjøpere. Den andre kjøperen, en bensinstasjonkjede, hadde planer om å benytte Gildehuset til vaskehall. Vi er glade for at det ble Laeskogen som fikk tilslaget!

Siden har familien bygget nytt og pusset opp kontinuerlig slik at anlegget i dag fremstår som tidsmessig oppdatert og moderne.

Sundvolden 01 Vertskap

Opplevelsen er en del av:

Hovedsamarbeidspartnere

Kuratert av NAF i samarbeid med:
De Historiske
, HANEN, Norsk Kulturarv og Nasjonale turistveger

07 NAF langs veien 2x

Frihet langs veien som NAF-medlem!
Se medlemsfordeler

Sundvolden Hotel