Sport & friluftsliv

Sykkel-shuttle med Trailhead Nesbyen

Få mest ut av nedoverbakkene i Nesbyen med sykkel-shuttle

Du slipper å tråkke i oppoverbakkene

Liker du å sykle ned spennende og utfordrende stier, men ikke så glad i å tråkke opp igjen? Da er sykkel-shuttle noe for deg. Med Trailhead Nesbyen sin shuttle kommer du deg til toppen av de beste sykkelstiene i Nesbyen. Mens du fyker nedover stien, kjører Trailhead ned og venter på deg, så du slipper å tråkke opp bakken igjen.

Trailhead nesbyen 36
Trailhead nesbyen 27
Trailhead nesbyen 15
Trailhead nesbyen 44

Vertskapet i Trailhead har ryddet, kjørt og vedlikeholdt sykkelstiene selv og gjengen er ivrige sykkelentusiaster som kjenner stiene inn og ut. Mens de kjører deg opp bakkene, gir de deg tips og råd, og viser frem de beste sykkelstiene Nesbyen har å by på -både de bratte og utfordrende stiene, med krappe svinger gjennom skogen eller til litt snillere og mykere flytstier på høyfjellet.

Dette er vertene

Da Ove flyttet til Nesbyen, tok han med seg sykkelhobbyen sin. Han sjekket ut bakkene i området og tipset kompisen sin Knut om det store potensialet for moro som lå der og ventet. De begynte å arrangere en sykkelfestival for venner, som nå har blitt til Norges største sykkelfestival - også har det bare ballet på seg. Nå driver de Trailhead Nesbyen og kjører syklister opp til de beste sykkelstiene i Norge.

Trailhead nesbyen 49

Hovedsamarbeidspartnere

Kuratert av NAF i samarbeid med:
De Historiske
, HANEN, Norsk Kulturarv og Nasjonale turistveger

07 NAF langs veien 2x

Frihet langs veien som NAF-medlem!
Se medlemsfordeler