Ta turen til Syse Gard i sommer for å oppleve et levende vestlandsbruk som foredler kjøtt og frukt etter gamle tradisjoner.

Noe for enhver smak

Syse Gard er en familiedrevet vestlandsgard med livskraft og tradisjon i nyskapende gardmiljø. Gro og Hans er femte generasjon som driver garden, og foredler lammekjøtt etter gamle tradisjoner. Pinnekjøtt, fenalår og rullepølse, alt saltet og røkt.

I gardsutsalget på Syse Gard finner du noe for enhver smak; ulike typer syltetøy, hermetisk frukt, eplemost, sider og lammekjøtt i ulike former. Alt er dyrket og foredlet på garden. Kommer du i fruktsesongen, kan du kjøpe med deg nyplukka, fersk frukt.

Det holdes omvisning for grupper med en liten smak fra gården, for de som vil nyte lokal mat med fantastisk utsikt.

For lokal, kortreistmat - ta turen innom Syse Gard.

66gdqsi1 C0bkipfms3hn5 Kpga J2 U8l Uq CXDE5 Dhz
Jzey T Fe6vj Ca1g UC0l J9 WHH2ktvz9 AW Qyx Zg Co1t
J2w Ac Etv Bz Gz829 YND Mzz0j S Bn UR5 Eo Gf Ec R Ydr2
S H Gdba I Zsiuch M39j7 FDW8 Hn6 C1 W Dqs M65 Hzmwg6

Telefon:

41649906

Hjemmeside:

www.sysegard.no

Opplevelsen er en del av:

Hovedsamarbeidspartnere

Kuratert av NAF i samarbeid med:
De Historiske
, HANEN, Norsk Kulturarv og Nasjonale turistveger

07 NAF langs veien 2x

Frihet langs veien som NAF-medlem!
Se medlemsfordeler