Ta turen til Syse Gard i sommer for å oppleve et levende vestlandsbruk som foredler kjøtt og frukt etter gamle tradisjoner.
Noe for enhver smak
Syse Gard er en familiedrevet vestlandsgard med livskraft og tradisjon i nyskapende gardmiljø. Gro og Hans er femte generasjon som driver garden, og foredler lammekjøtt etter gamle tradisjoner. Pinnekjøtt, fenalår og rullepølse, alt saltet og røkt.
I gardsutsalget på Syse Gard finner du noe for enhver smak; ulike typer syltetøy, hermetisk frukt, eplemost, sider og lammekjøtt i ulike former. Alt er dyrket og foredlet på garden. Kommer du i fruktsesongen, kan du kjøpe med deg nyplukka, fersk frukt.
Det holdes omvisning for grupper med en liten smak fra gården, for de som vil nyte lokal mat med fantastisk utsikt.
For lokal, kortreistmat - ta turen innom Syse Gard.




Opplevelsen er en del av:
Hovedsamarbeidspartnere
Kuratert av NAF i samarbeid med:
De Historiske, HANEN, Norsk Kulturarv og Nasjonale turistveger

Frihet langs veien som NAF-medlem!
Se medlemsfordeler