Lokale baketradisjoner med rå muskelkraft

En hyggelig handel eller bare en prat over god kaffe

Trollbua Eggedal ble startet med et ønske om å ta vare på lokale bakstetradisjoner. To venninner startet dermed opp gårdsbakeri i Besserud, hvor de baker kling, flatbrød, snipp, formkaker og mye mer, alt etter gamle lokale oppskrifter. Bakingen gjøres på gamlemåten, med rå muskelkraft og kjevle.


42 Qi M40 Wkm Dtt Y9 M8v YM Je TU1h Ze Go CBVMW2 Ereu
I Htk Gc EUK5 Z Lf8 Y9 DB93nt Rhe Z Ro Y8e1 J Uq5th LZ
Fpcm SW6 Fn C Yj2u WG Lvhk0 Qr57 Ek Yo5of ZQNCYGY3
Fhe EPJ Kws1 I5w Vn2y Q Lma J0824r XYJ Rs G Bb B Yt DA

Ønsket om å bidra med noe mer i bygda drev venninnene til å skape et hyggelig sted hvor man kan få kjøpt kjøtt fra egen gård, knallgod kuleis, kaker, drikkevarer, krydder, klær og interiør, eller bare stikke innom for en hyggelig prat og en kopp kaffe.

Det serveres gratis kaffe og te hele året, som kan nytes inne i kaffekroken, ute på terrassen eller til å ta med på farten.

Telefon:

46965914

Hjemmeside:

www.trollbua.no

Opplevelsen er en del av:

Hovedsamarbeidspartnere

Kuratert av NAF i samarbeid med:
De Historiske
, HANEN, Norsk Kulturarv og Nasjonale turistveger

07 NAF langs veien 2x

Frihet langs veien som NAF-medlem!
Se medlemsfordeler